Sebastian Bergedahl Vernang og David Fransplass Aas i Publicis MSL har representert Norge i PR-kategorien av Young Lions, verdens størse reklamekonkurranse for unge talenter. 

Blant 28 påmeldte land, stod duoen til slutt igjen som et av de seks beste. Det gir shortlistplassering og diplom.

- Dette var skikkelig gøy for David og meg. Vi fikk en vanskelig brief, men jobbet målrettet og hardt for å finne løsningen vi mente var klokest. Det er selvfølgelig kjedelig at det ikke ble edelt metall, men vi sier oss fornøyd med å være topp seks i verden, sier Sebastian BergedahlVernang.

Årets brief gikk ut på å utvikle et PR-konsept for å lansere en kampanje for å fremme antirasisme på vegne av UNESCO.

- Det er morsomt å få bekreftet at vi leverer kreative løsninger på høyde med de beste i utlandet. Det var 24 krevende timer hvor vi virkelig fikk vist hvilken kreativ kraft som ligger i oss, sier David Fransplass Aas.

De får skryt av sjefen, byråleder Rolf Aaneland i Publicis MSL.

- Vi er ekstremt stolte over den fantastiske prestasjonen til Sebastian og David. Talentutvikling har alltid vært viktig for oss i Publicis MSL, og nå får vi offisielt bevist at vi har talenter i verdensklasse. Dette er også en stor anerkjennelse av hele Publicis-miljøet, sier han.

Det ble også norsk sølv i Young Lions i går da Sollin Sæle fra Anorak og Per Berge Moe fra Kitchen gikk nesten helt til topps i digital-kategorien i konkurransen.

Les mer: Cannes-drømmen ble sann for Sollin og Per – fikk Norges første medalje i årets reklame-VM