PR-byrået Kruse Larsen er klare med tall for fjoråret. De viser solid vekst for selskapet som blant annet har tidligere Ap-politiker Bjarne Håkon Hanssen og daglig leder Jan-Erik Larsen på eiersiden.

- 2021 var fortsatt et unntaksår, for kundene våre og for oss. Vi er veldig fornøyde med resultatet, som viser hvor mye godt arbeid som er gjort gjennom året, sier Larsen i en pressemelding.

Omsetningen økte fra 46,3 millioner kroner i 2020 til 59,6 millioner kroner i 2021 (+ 27 prosent). Driftsresultatet økte fra 10,2 millioner til 14,2 millioner (+ 23,5 prosent).

- Vi har fortsatt å utvikle kjernekompetansen vår på strategisk kommunikasjon og politikk. Den har blitt enda mer verdifull. Vi har bistått kunder i krevende situasjoner og kriser, og vi har sett god vekst på bærekraft, helse, energi, fiskeri og havbruk, sier Larsen. 

Kruse Larsen har 22 ansatte fordelt på kontorer i Oslo og Trondheim. Styreleder og tidligere fiskeriminister Lisbeth Berg-Hansen, tidligere statssekretær i Fiskeridepartementet, Veronica Isabel Pedersen, og partner og tidligere statsråd Bjarne Håkon Hanssen jobber alle fra Trondheim.

Kruse Larsens datterbyrå Pressure økte omsetningen fra 7,3 til 12,6 millioner kroner. Driftsresultatet ble på 2,2 millioner kroner, opp fra en halv million kroner året før.

Pressure har spesialisert seg på digital politisk påvirkning og teller nå seks ansatte.

- Vi har fortsatt å rekruttere de aller beste rådgiverne på vårt område i Norge. Målet er å finne enda flere av dem i år og satse knallhardt videre. Vi ser godt verdien som skapes av teknologien og kanalene vi bruker. Det er også spesielt gledelig at vi i år fikk mulighet til å dele ut bonus til alle våre ansatte, sier administrerende direktør i Pressure, Celine Gran.