Marit Høvik Hartmann begynte i Geelmuyden Kiese i 2018. Hun har tidligere jobbet i byråer som Dinamo, McCann, Leo Burnett og New Deal/DDB. Før hun kom til GK jobbet hun som kommunikasjonsdirektør for Oslo Business Region. 

Hun overtok den norske ledelsen i GK i 2019.

- Jeg har hatt mine mest spennende år som leder i GK. Den tilbakemeldingen jeg har hørt oftest fra tidligere kolleger som har skiftet selskap, er at GK er det stedet hvor de lærte desidert mest. Det stemmer også for meg. Det har vært noen av de mest intense, men også mest givende årene i min karriere. Men alt har en ende, og jeg har kommet til beslutningen om at både jeg og selskapet er tjent med at noen andre får utvikle selskapet videre, sier Hartmann.

Det er ikke klart hva hun skal gjøre nå.

- De siste fem årene har utelukkende dreid seg om GK. Nå tenker jeg at jeg unner meg en lang og etterlengtet sommerferie, så får vi se hva fremtiden bringer, sier Hartmann.

Jonas Palmqvist, styreleder i Geelmuyden Kiese Gruppen, takker Hartmann for innsatsen.

- Vi skulle veldig gjerne hatt med Marit videre på reisen, men når hun først hadde bestemt seg for å gjøre noe annet, respekterer vi selvfølgelig det og ønsker henne lykke til videre. Vi vil takke Marit for den innsatsen hun har gjort for GK gjennom fem år. Hun vil bli dypt savnet av kolleger, kunder og meg personlig, sierhan.

- Før vi lar henne ta en velfortjent sommerferie skal vi ha en siste feiring når vi takker henne av på sommerfesten i morgen, sier Palmqvist.

Styrelederen varsler at de vil annonsere ny daglig leder om kort tid.

Holdingselskapet Paritee, som styres av Kahoot-topp Lars Erik Grønntun, køpte i fjor resten av aksjeposten til Hans Geelmuyden og eier med det 97,5 prosent av aksjene i det skandinaviske kommunikasjonsbyrået Geelmuyden Kiese.