PR- og kommunikasjonsbyrået Apeland styrker laget og henter inn Torunn Solli, Brage Steinson Wiik-Hansen og David Berg Skibnes. Solli kommer fra Schjærven der hun har vært de siste seks årene, men hun har tidligere jobbet i både Tidal og Natt & Dag. Hun starter opp som AD og skal jobbe med ide- og konseptutvikling.

- Apeland er en bedrift der de ansatte har et genuint ønske om å skape gode forandringer. Også likte jeg veldig godt kundelisten og de ansatte i Apeland. Det er viktig for meg å være i et selskap som jobber med merkevarer som å bidra positivt i samfunnet, sier Solli.

Brage Steinson Wiik-Hansen kommer fra Forsvaret og jobber med mediekontakt, medietrening og krisekommunikasjon. Han har erfaring som journalist og som kommunikasjonsrådgiver i Forsvaret.

- Jeg er veldig glad for tilliten jeg har fått i Apeland. Det viktigste for meg er at det er utrolig mange motiverte og svært dyktige medarbeidere i byrået. Jeg er glad for å ha et så stort fagmiljø rundt meg, sier Wiik-Hansen.

Skibenes går inn i fast stilling som junior kommunikasjonsrådgiver.

Apelands administrerende direktør, Ole Christian Apeland, er svært fornøyd med nyansettelsene.

- Vi lever av å levere høy kvalitet, og da er det avgjørende å ha et godt lag. Vi vokser hele tiden på at kundene er fornøyde og etterspør mer. Torunn tilfører oss enda mer visuell kompetanse og kapasitet, Brage har verdifull kunnskap om medierelasjoner og krisekommunikasjon, og David er et ungt talent som allerede har blitt en viktig ressurs, sier Apeland.