Kruse Larsens digitale datterbyrå Pressure har ansatt Leif-Erik Sørensen som ny rådgiver. Han kommer fra Regnskogsfondet der han har jobbet som innholdsprodusent. Før det jobbet har han på UiO og hatt tillitsverv i Redd Barnas ungdomsorganisasjon Press.

- Leif-Erik er en helt prima match med oss i Pressure. Vi opplever sterk vekst innen innholdsproduksjon, og Leif er helt i toppsjiktet blant innholdsprodusenter i Norge. Han er også en drivende dyktig rådgiver som våre kunder nå skal få gleden av, sier Christian Laland, fungerende daglig leder i Pressure.

Byrået ble etablert i 2019 og teller nå syv faste ansatte som spesialiserer seg på digital politisk påvirkning.

- Jeg gleder meg stort til å komme i gang hos gjengen i Pressure. At de tilsynelatende er det eneste byrået som har tatt en posisjon innen Digital Public Affairs gjør at jeg gleder meg ekstra mye, og det blir stor stas å komme i gang med arbeidet for byråets mange spennende kunder, sier Sørensen.