NRK-journalist og programleder Carina Olset (40) begynner i rådgivningsselskapet Corporate Communications som rådgiver. 

- Jeg har hatt 16 fantastiske år i NRK, og er takknemlig for alle spennende oppgaver sammen med dyktige og flinke kolleger. Samtidig er jeg i en fase i livet hvor jeg ønsker å utvikle nye ferdigheter og få nye impulser. Corporate Communications har et kompetansemiljø som passer meg fint, og jeg ser frem til å være rådgiver for bedrifter og organisasjoner, sier Olset i en melding.

Olset begynner i sin nye jobb i september etter å ha avsluttet NRK-karrieren med kvinnenes fotball-EM i sommer. I NRK har hun hatt en rekke stillinger som journalist, vaktsjef og programleder. og har bred erfaring fra nyhets- og sportsjobbing, underholdning, barne-TV og store direktesendinger.

Olset begynte karrieren som journalist i Bladet Nordlys og fortsatte deretter som vaktsjef i iTromsø. 

- Carina har ledererfaring, svært god samfunns-, medie- og kanalforståelse, og hun er en mester i å tilpasse budskapet til mottakeren. Denne kompetansen er etterspurt blant kundene våre i nærings- og organisasjonslivet. Derfor ansetter vi Carina, sier Kaia Tetlie, daglig leder og partner  i Corporate Communications.

Corporate Communications bistår kunder med kommunikasjons- og medierådgivning, finansiell kommunikasjon, krisehåndtering og samfunns- og myndighetskontakt.

- God kommunikasjon blir stadig viktigere for både bedrifter og organisasjoner. Carina har en unik erfaring som programleder og journalist. Hun har også god energi og en fantastisk formidlingsevne som vil gi både oss og våre kunder et stort løft, sier Tetlie.

Olset begynner i Corporate Communications i september 2022. Etter ansettelsen av Olset vil selskapet ha 26 ansatte, hvorav 15 er partnere og medeiere. Rådgivningsselskapet har levert vekst hvert eneste år siden oppstarten i 2011, og hadde en byråinntekt på 71,6 millioner kroner i 2021.

Tidigere i dag ble det kjent at Corporate Communication henter inn rådgiver innen visuell og grafisk design, Tania Faye Goffredo.

Les også: Designer går til PR-bransjen: - Et riktig valg for begge parter