Dette er Horn & Cos andre ansettelse av PR-rådgiver i år. I januar ansatte de Rebecca Goodchild etter at hun la ned sitt eget byrå. Nå er også Maria Benestad på plass.

Daglig leder i Horn & Co, Frederik Horn, forteller at de i utgangspunktet kun skulle ansette én rådgiver, men at de nå tar sjansen på to.

- Istedenfor å velge en, tok vi sats og ansatte begge. Maria har en erfaring og en pågangsvilje det var umulig å stå imot. I tillegg har hun solid erfaring med bruk av influencere, noe vi merker økt etterspørsel etter, sier Horn.

Les også: Legger ned eget byrå og går til Horn & Co: - Har savnet et større miljø

Benestad selv forteller at hun ser frem til å bli en del av et bredere fagmiljø i Horn & Co.

-Det er skikkelig flinke og inspirerende folk i Horn & Co som det blir gøy og ikke minst lærerikt å jobbe sammen med. At vi er et nettverksbasert byrå og en del av kompetansehuset Layer gir grenseløse muligheter, og det vil jeg være med på, sier Benestad og fortsetter:

-Jeg beundrer vekststrategien til Layer, som også gjenspeiler seg i Horn & Co med flere nyansettelser de siste månedene. Derfor føles det helt riktig å gripe denne muligheten nå, selv om det var rart og litt trist å forlate min utvidede familie i Spalt, sier Benestad.

Horn forteller at de med dobbelansettelsen tar litt ekstra sats.

- Å vokse krever hardt arbeid og ikke minst fokus på eksisterende kunder. Her tror jeg vi har lykkes, samtidig som vi har hatt god utvikling på newbizarbeidet, avslutter Horn.