Rådgivningsselskapet Corporate Communications (CC) fortsetter å vokse i antall og henter nå inn kommunikasjonsrådgiver Thor Steinhovden. Steinhovden kommer fra stillingen som kommunikasjonsrådgiver i NHO Reiseliv, og var tidligere kommunikasjonssjef i Tankesmien Agenda.

- Vi er svært glade for å få Thor til CC. Han er en allsidig rådgiver med bred erfaring innen media, samfunnskommunikasjon og organisasjonsarbeid fra både inn- og utland. Han har en skarp penn og har i lengre perioder av karrieren hatt engelsk som arbeidsspråk, noe som vil være til stor verdi for oss og våre kunder, sier Kaia Tetlie, daglig leder og partner i Corporate Communications.

Dermed fortsetter PR-byråene å hente folk fra NHO og de mange kommunikasjonsavdelingene der. Nylig kunne Kampanje fortelle om kommunikasjonsdirektør Peter Markovski som sluttet i NHO til fordel for en jobb i Petter Stordalens PR-byrå, Storm Communications. Steinhovden har imidlertid jobbet i en annen avdeling enn Markovski.

- Folkene i CC er kjent som en særdeles hyggelig og dyktig gjeng, et rykte jeg allerede har fått bekreftet etter noen uker på kontoret. Å komme inn i CC i en periode der aktiviteten er så høy og etterspørselen økende, vil by på mange varierte erfaringer og utfordringer. Nå gleder jeg meg til å brette opp ermene og bidra, sier Steinhovden.

Les også: Markovski slutter i NHO – går til Stordalens nye PR-byrå

- Forlokkende sted å jobbe
Han sier til Kampanje at han begynte i NHO rett før pandemien og han har dermed ikke vært lenger enn et par år i landets største arbeidsgiverorganisasjon.

- Corporate Communications er et forlokkende sted å jobbe og med flinke folk, varierende oppgaver og spennende kunder var det en spennende miks for meg, sier han.

Thor Steinhovden har også i en årrekke vært en mye brukt kommentator på amerikansk politikk i ulike medier, deriblant som valgkommentator for TV 2 og som innholdsansvarlig på NRK-dokumentarserien UXA. Han sier han håper å kunne fortsette som kommentator også som rådgiver i et PR-byrå.

- Jeg har vært på skjermen både når jeg jobbet i Agenda og NHO og tar på meg en litt annen hatt når jeg opptrer som kommentator. Det er også en tematikk som ligger ganske langt unna det jeg gjør som rådgiver og amerikansk politikk er en interesse jeg har hatt litt på siden. Nå som det snart er også er mellomvalg håper jeg fortsatt å kunne bidra.

Øker byråinntekten
Corporate Communications bistår kunder med kommunikasjons- og medierådgiving, finansiell kommunikasjon, krisehåndtering, samt samfunns- og myndighetskontakt. Selskapet hadde en byråinntekt på 71,6 millioner kroner i 2021, opp fra 52,4 millioner kroner i 2020, tilsvarende en økning på 36,6 prosent.

Etter ansettelsen av Steinhovden teller selskapet 25 medarbeidere, hvorav 16 er partnere.

Les også: PR-byrå øker inntekten til over 70 millioner - ypper seg med Gambit og GK i størrelse