Treningssenteret Feelgood får med seg to veteraner innenfor norsk sportsjournalistikk i form av Arne Scheie og Karen-Marie Ellefsen.

- Det er så mye gevinst å hente på å holde kroppen i form. Samtidig er det en forutsetning at fysisk aktivitet tilpasses det kroppen tåler og hodet har lyst til, sier tidligere fotball- og hoppkommentator på NRK, Arne Scheie.

Han sier han ikke kan få understreket nok «hvor viktig det er både for kropp og hode å holde seg i noenlunde form.» 

- Feelgood er flott verktøy for akkurat dette. Nå er dørstokkmila til trening blitt så kort at absolutt alle kan klare det, sier Scheie.

Ellefsen som jobbet i flere tiår i NRK og i år var OL-kommentator på Discovery slår også gjerne et slag for folkehelsen.

- Idrett og sport har vært en stor del av livet mitt helt siden jeg var barn. Selv om jeg ikke har vært direkte «treningsnarkoman» de siste årene, er interessen for fysisk aktivitet like stor. Jeg har periodevis vært flink til å trene på vanlig treningssenter, men Feelgood-måten å trene på er annerledes og veldig fascinerende, sier hun.

De to tidligere NRK-fjesene vil dukke opp i ulike Feelgood-sammenhenger det neste året, og markedssjef i Feelgood, Christian Bach, er strålende fornøyd med å ha fått duoen på laget.

- Feelgood er blitt en suksess fordi vi har gjort trening ufarlig, trivelig og tilgjengelig for alle. For oss finnes det ingen som personifiserer disse verdiene bedre en Karen-Marie Ellefsen og Arne Scheie. Hele Norge har kost seg med deres stemmer og ansikter gjennom mange tiår. At de nå blir med oss ut på folkehelseeventyr, synes vi er fryktelig stas, sier Bache.

Feelgood er et folkehelsekonsept eid av Shapemaster Scandinavia og er i dag et av Norges største treningssenterkjeder med over 40 sentre.