Publicis MSL har hentet Gudrun Kathle Lægreid til stillingen som seniorrådgiver. Hun kommer fra Ikea hun har arbeidet særlig med lederkommunikasjons og bærekraft i stillingen som leder for samfunnskontakt.

- Etter mange år på kundesiden vet jeg mye om hva som skal til for å lykkes som byrå, og for å bli en viktig partner for kundene. Jeg motiveres veldig av filosofien til Publicis og MSL, som forener både kommunikasjon, teknologi og markedsføring, slik at det matcher oppdragsgivernes behov, sier Lægreid.  

I tillegg til Lægreid har Amy Claire Crowther startet i MSL som prosjektleder og rådgiver. Hun er utdannet statsviter og har lang byråerfaring, sist fra design- og kommunikasjonsbyrået Gjerholm.

- Jeg ble tiltrukket av bredden i kompetanse på tvers av Publicis, i tillegg til at MSL også leder store internasjonale prosjekter. Her får jeg brukt alt jeg kan, samtidig som jeg lærer mye nytt, sier Crowther.   

- Vi er svært stolte over å ha fått Gudrun og Amy med på laget. De er blant de beste faglig sett, samtidig som de er gode lagspillere som passer inn i vår kultur. Gudrun har svært verdifull erfaring fra retail, bærekraft og lederkommunikasjon. Amy har en sjelden kombinasjon av dyp samfunnsforståelse og svært gode prosjektlederegenskaper, sier Rolf Aaneland, byråleder i Publicis MSL.      

Publicis i Norge består av byråene Publicis MSL, Kitchen og Starcom. Fra nyttår flyttet de tre byråene sammen i helt nye lokaler i Apotekergata 12.

Med ansettelsen av Lægreid og Crowter, har MSL økt staben med syv rådgivere gjennom pandemien, og teller nå 14 rådgivere på tvers av avdelingene for selskaps- og markedskommunikasjon.