Etter å ha doblet antall medarbeidere i 2021, fortsetter Footprint å styrke staben og denne gangen en ny kreatør fra Hyper. Den sist ankomne er Helge Skivenes, som nylig stakk av med en av prisene i den nye utendørskonkurransen til Ocean Outdoor.

Les også: Utfordret reklamebyråene utendørs – We Are Live og Hyper stikker av med prisene

Skivenes går inn på Footprints innholdsteam som nå teller fem personer og som ifølge teamleder Birger Baug «klare ambisjoner om å vokse ytterligere.»

- Helge er en kreatør med mye klimakunnskap og strategiske kvaliteter og passer perfekt inn i miksen vår. Jeg kjenner ham svært godt fra min egen tid i Hyper, og å få ham over hit har stått høyt på agendaen, sier partner og teamleder Birger Baug.

Dermed fortsetter Footprint å hente fra Hyper og tidligere Redink. Birger Baug kom selv fra Hyperredink og det gjør også byråleder Øyvind Vederhus.

- Vi bistår kundene våre med å ta lønnsom posisjon i det grønne skiftet. Det krever dyp innsikt i saksfeltet, og kundene våre responderer svært godt på at vi er i stand til å følge dem helt fra klimaplanlegging og bærekraftstrategi til posisjonerende uttak. Vi kunne ansatt tre-fire til i denne avdelingen nå, men er opptatt av å vokse i riktig tempo. Helge kommer til å gjøre seg bemerket raskt, sier byråleder Øyvind Vederhus.

Ifølge en melding fra Footprint har flere av de prisvinnende prosjektene Skivenes har vært involvert i hos Hyper «dreid seg om nettopp klima og miljø.»  Skivenes har bakgrunn som SoMe-konsulent i Geelmuyden Kiese, digital kampanjeansvarlig i MDG og altså fire år i Hyper.

- Selv om jeg har hatt det storartet i Hyper har jeg lenge hatt et godt øye til Footprint, som alltid har vært aller tydeligst i kampen mot grønnvasking. Så da de kom og banket på døren, var det rett og slett en mulighet jeg ikke kunne la gå fra meg, forteller Skivenes.

Han sier han «gleder seg til å jobbe med noen av landets fremste analytikere og strateger og med kunder som ønsker å være først ute».

- Ikke minst ser jeg frem til å få jobbe i skjæringspunktet mellom kreativitet og strategi for å lage klimakommunikasjon som skaper endring, sier han.

Byrået til Beate Nossum startet også året med å ønske tidligere kulturminister Trine Skei Grande velkommen på laget  og teller i dag 20 stykker.

Les også: Trine Skei Grande klar for klimabyrået Footprint