Anne Kristin Diserud blir rådgiver og prosjektleder, mens Jennifer Bråthen får en stilling som rådgiver i PR-operatørene.

- Fjoråret var et år med bra trøkk for PR-operatørene og vi er glade for at vi i 2022 styrker teamet med Anne Kristin og Jennifer. De er begge svært erfarne og vil styrke våre leveranser fremover – operasjonelt, kreativt og strukturelt, sier byråleder i PR-operatørene, Petter Thorendahl, i en pressemelding.

Anne Kristin Diserud kommer fra en stilling som Account Manager i SMFB og tar med seg mange års erfaring som prosjektleder for oppdragsgivere i både offentlig og privat sektor.

- Fra første møte merket jeg at PR-operatørene var en god og riktig match. Det er også spennende å lære mer om kommunikasjonsfaget fra en annen inngangsvinkel og jeg får også mulighet til å utvikle meg videre som prosjektleder og rådgiver, sier hun.

Jennifer Bråthen har tidligere jobbet som journalist i VG og TV 2, og kommer sist fra PR-byrået Teige Goodchild. 

– Dette er så gøy og riktig. I PR-operatørene føler jeg at alle brikkene fra tidligere erfaringer faller på plass. Samtidig får jeg anledning til å lære enda mer. Folka her er engasjerte, kvikke og fremoverlente – det kommer til å bli så fint, sier hun.