Jeppe Skådinn er utdannet innen politisk kommunikasjon og ledelse fra CBS i København, og har tidligere vært rådgiver på den israelske ambassaden i Oslo, og har erfaring fra Flyktninghjelpen og den norske ambassaden i Myanmar.

Nå er han ansatt som kommunikasjonsrådgiver i Leidar.

- Med en voksende ordrebunke er vi svært glade for at Jeppe blir den første av flere ressurser som vil styrke laget hos Leidar dette året, sier Per Bjørkum, daglig leder i Leidar.

Skådinn skal jobbe i avdeling for strategisk kommunikasjon, som ledes av Egil Thompson. 

Leidar-sjefen forteller at byrået har hentet flere nye kunder innen transport og finans, og dette er en sektor Jeppe Skådinn ser frem til å jobbe med.

- Nye løsninger innenfor mobilitet og fintech utfordrer de etablerte aktørene, det er spennende. Her er behovet for presis og engasjerende kommunikasjon økende. Jeg har fulgt Leidar i noen år, og gleder meg stort til å bli en del av rådgivergruppa, sier han.