European Excellence Awards regnes av mange i bransjen som et europeisk mesterskap i PR. I så måte kan Trigger kalle seg europamestere, for de hentet seks priser under ukens digitale utdeling, mer enn noe annet byrå i konkurransen.

- Jeg mener Trigger-laget er sterkere enn noen gang, og nå har vi beviset på at dette ikke bare er noe vi tror. Å få en slik anerkjennelse for arbeidet vi gjør sammen med kunder og samarbeidspartnere er bare helt rått! Vi deler seieren med nettopp kundene og alle de vi samarbeider med, for uten dem hadde ikke dette vært mulig, sier daglig leder i Trigger, Bente Kvam Kristoffersen.

Trigger hadde totalt 11 nominasjoner i konkurransen og fikk uttelling for drøye halvparten av dem.

– Å runde av året med seks gull i bagasjen gir oss en stor dose motivasjon og vi gleder oss virkelig til å ta fatt på et nytt år. Dette gjør oss om mulig enda mer sultne på å levere jobber som skaper verdier for kundene, engasjerer og som gir oss anerkjennelse hos våre bransjekolleger her hjemme og utenlands, avslutter Kristoffersen. 

I tillegg til Trigger, vant PR-operatørene ett gull for et arbeid de har gjort for Computas. De var de eneste norske byråene som fikk pris i konkurransen.

Trigger fikk blant annet pris for vaksinekampanjen, i de har laget for Oslo kommune sammen med Vi er oss og One Big Happy Family.

- Det er stor stas at denne kampanjen vinner en så høythengende pris. Vi har jobbet målrettet for å nå ulike deler av befolkningen i Oslo, og vi er glade for at det kreative samarbeidet med Trigger og Vi er Oss blir anerkjent. Å nå ut til unge voksne har vært noe vi som kommune har lagt stor vekt på i vår kommunikasjon under pandemien, og at vi kunne vri på Oslo-slagordet «Gjør det for Oslo» til å oppfordre denne målgruppen til å «gjøre det» for seg selv viste seg å heve viljen til å ta vaksine. Takk for godt samarbeid og gratulerer til alle med pris, sier Hanne Gjørtz, kommunikasjonssjef i Oslo kommune i en kommentar videreformidlet av Trigger.

Trigger vinner også for jobber de har gjort for Bufdir, Destinasjon Trysil, Nasjonalmuseet, Visit Norway og Innovasjon Norge.