Inzinkt består av Nina Gundersen og Trude Nilsen som begge er strategiske rådgivere innen markedsføring og forretningsutvikling. Begge har erfaring fra Komplett, hvor Nilsen var markedssjef og Gundersen var produktsjef for Apple-produkter i Norden.

Nå ser de frem til å jobbe i et litt større firma ved å bli en del av CoreTrek.

- Vi ser veldig frem til å jobbe med de spennende kundene CoreTrek har, og det å få mange kompetente og flinke kollegaer rundt oss. CoreTrek er et selskap som har hatt en enorm utvikling de siste årene, og det var ikke så veldig vanskelig å takke ja til denne muligheten. Vi føler at dette er en skikkelig god match, sier Gundersen og Nilsen.

Sander Alten, leder for avdelingen for markedsføring i CoreTrek, tror oppkjøpet vil bidra til at byrået blir enda mer komplett.

- Det er flott for oss å få inn Nina og Trude med den erfaringen de har. De vil bli viktige ressurser med tanke på å utvikle våre kunder videre, både med sin bakgrunn fra store digitale miljøer, men også i forhold til den kreative og strategiske kompetansen de har. Nina og Trude er et meget bra tilskudd til et allerede sterkt fagmiljø hos oss i Coretrek, sier Alten.  

Coretrek forteller at de i år kommer til å passere 90 millioner kroner i omsetning, og at de med det nærmer seg målet om 100 millioner i omsetning som ble satt for tre år siden. De har blant annet Nasjonal Sikkerhetsmyndighet, Post Nord, Eiendom Norge og Skagerak Energi på kundelisten.

Coretrek har de siste seks årene kjøpt et nytt selskap hvert år og teller i dag over 70 ansatte i kontorer i Oslo, Sandefjord, Sandnes og Stavanger.

- Inztinkt kommer til et positivt og solid fagmiljø som er fremoverlent og i meget god fart. Vi har over 1000 kunder med nettløsninger fra oss, og mange av disse vil gjerne ha en komplett partner som også kan hjelpe dem med strategi, markedsføring og kommunikasjon. Vi er sikre på at oppkjøpet av Inztinkt vil tilføre oss mye god kompetanse på disse områdene. Vi er fortsatt interessert i vekst og er klare for ytterligere oppkjøp dersom muligheten byr seg, sier administrerende direktør i Coretrek, Kristian Susnic.

Se regnskapstallene for Coretrek her. Tall i MNOK:

Coretrek 2020 2019 Endring i prosent
Omsetning 71,4  61,8 + 18,7
Driftsresultat 9,9 6,1 + 62,3
Resultat før skatt 10,0 6,1 + 63,9