Kornelia Minsaas (27) har de siste årene bygget opp og styrt Instagram-kontoen @dnbung for Norges største bank. I banken har hun vært både ansikt utad, innholdsprodusent og konseptutvikler og kontoen er i dag bygget fra 500 følgere til nesten 30.000 unike fans.  Nå har det nye PR- og kommunikasjonsbyrået til Eva Sannum og Svein Tore Bergestuen lokket over bankens sosiale medier-stjerne til det ferske byrået Sannum & Bergestuen.

- Her er det hjerte, latter, kake og bobler, for Kornelia var akkurat den vi ville ha med på laget. Hun har et unikt øye for hva som skaper ekte engasjement i sosiale medier. Spesielt det kundene våre må bli bedre på; nemlig godt, organisk innhold i et always on-perspektiv – ikke bare under større kampanjer, sier Eva Sannum, daglig leder i Sannum & Bergestuen.

Les også: Sannum og Bergestuen dobler antall ansatte – henter sosiale medier-sjefen til Amnesty

Hun går inn i rolle som rådgiver på sosiale medier og blir den sjette inn i selskapet og den andre rådgiveren på sosiale medier etter at Frida Marie Grande startet tidligere i år.

- Dette blir utrolig spennende. Jeg er opptatt av å ha det gøy på jobb, og skjønte raskt at med denne gjengen blir det mye moro. Nå blir målet å bistå flere bedrifter å nå sitt fulle potensiale på sosiale medier. Effektiv, digital kommunikasjon kommer gjerne av kreativitet og personlig tilpasset innhold. Jeg håper jeg kan bidra mye med det fremover, sier Kornelia Minsaas.

Foruten Eva Sannum, Svein Tore Bergestuen og Frida Marie Grande, består Sannum & Bergestuen av Kristine Meek og Øystein Ruud (tilknyttet partner). Byrået jobber med kunder som North Alliance, Econa, Statens Arbeidsmiljøinstitutt, Norsk Journalistlag, TV 2 og MyGame for å nevne noen. I tillegg deltok byrået nylig også i sin første pitsj der de vant kunden Norsk Filminstitutt i konkurranse med flere av de ledende PR-byråer.