Tuva Spiten kommer til Storm Communications som kommunikasjonsrådgiver fra tilsvarende stilling i Leidar Norway.

Byråleder Marius Parmann i Storm Communications sier at han er strålende fornøyd med rekrutteringen.

- Vi har morsomme og hektiske dager sammen med kunder som stadig gir oss fornyet tillit. Samtidig får vi henvendelser fra nye kunder som gjør at vi har behov for flere flinke og erfarne folk, slik som Tuva. Hun vil blant annet styrke vår internasjonale kompetanse som vi ser blir etterspurt, sier Parmann i en melding. 

Ifølge meldigen har Spiten har erfaring fra og interesse for politikk, beslutningspåvirkning og kommunikasjon. Hun skal også ha erfaring med å bistå norske og internasjonale bedrifter og organisasjoner med blant annet posisjonering, samfunnskontakt og bærekraftkommunikasjon.

- Jeg har hatt fantastiske år som en del av et internasjonalt miljø i Leidar. Nå blir det spennende å bruke min kompetanse sammen med nye, flinke kolleger i Storm. Storms åpenhetsfilosofi og de ambisiøse planene for videre vekst er noe jeg virkelig har tro på. Jeg er sikker på at jeg kommer til å stortrives på jobb sammen med kundene og kollegaene i Storm, sier Spiten.  

Spiten startet jobben i Leidar som praktikant på sitt siste år som masterstudent i politisk kommunikasjon og ledelse ved Copenhagen Business School (CBS). Ved CBS fordypet hun seg i krisehåndtering, strategisk kommunikasjon og bruken av sosiale medier. Hun har også tidligere erfaring som studentpraktikant i Utenriksdepartementet, ved generalkonsulatet i Houston i Texas.

Spiten skal ha et stort engasjement for virkningsfull kommunikasjon. 

- De siste årene har vist oss viktigheten av effektiv kommunikasjon. Det å nå frem med budskapet sitt blir stadig mer krevende, men likeså viktig. Hvis det er en ting pandemien har lært oss, så er det at god strategisk kommunikasjon til og med kan redde liv. Dette er viktig lærdom som jeg tar med meg videre i arbeidshverdagen hos Storm, sier hun. 

For en måned siden meldte Storm Communications om ansettelsen av Marianne Krey-Jacobsen, som kom fra rollen som diplomat i Utenriksdepartementet og som også har erfaring fra Verdensbanken.

- Når landegrensene åpner opp som normalt vil norske, eksportrettede sektorer ha behov for å reetablere sine internasjonale relasjoner. Her har vi gjennom vårt team, en erfaring som skiller seg ut i bransjen. I tillegg er det stadig internasjonale virksomheter som ønsker vår bistand til å ta en tydelig posisjon i det norske markedet, sier byråleder Parmann.