PR- og reklamebyrået JCP Prad har hentet inn et nytt hode og fortsetter veksten. Julie Kjær får stillingen som prosjektleder. Hun har sin utdannelse fra Emergence School of Leadership, samt en bachelor i markedsføring og salgsledelse fra Høyskolen Kristiania. Hun har tidligere erfaring fra Trigger.

Byråleder Lars Eia Kirkholm forteller at de har brukt den tiden de trengte i rekrutteringsprosessen.

- I tillegg til den faglige kompetansen er det viktig for oss at man også passer inn i det jeg kaller «verdens beste gjeng», sier han.

Kirkholm forteller at det var rundt 40 søkere på stillingen. Den nyansatte selv sier at nettopp kulturen var en av grunnene til at hun søkte på jobben, i tillegg til en «variert og spennende kundeliste».

- Jeg hadde hørt mye om nettopp arbeidsmiljøet hos JCP. For meg var det en spesielt viktig faktor, sier hun.

- I tillegg har Lars lovet meg at vi skal spille min ultimate guilty pleasure-låt «Hoedown Throwdown» med Miley Cyrus på JCP-festen 5. november. Jeg gleder meg maks til å få alle til å ta av på dansegulvet med denne, avslutter Kjær.

JCP-familien består av JCP Event, JCP PRAD, JCP Travel, JCP Arena og Retail Factory. Kommunikasjonshuset teller i dag totalt 80 ansatte i Norge.