Lukas Loeb er ensatt som spesialrådgiver i Gambit H+K, hvor han skal lede fagområdet teknologi.

Han kommer fra en stilling som partner og rådgiver i PR-operatørene. 

- Gambit H+K er et bredt kommunikasjonsmiljø med en stor faglig bredde og et veldig godt arbeidsmiljø. Her jobber det rådgivere, kreatører og spesialister om hverandre. Jeg er er veldig glad for å være på plass, og gleder meg til en travel høst i Gambit, sier Loeb i en pressemelding.

Han har seks år bak seg i PR-operatørene og har jobbet med kunder som Microsoft, Telia, HP og Vipps.

- Lukas er godt skolert i PR-faget og har lang erfaring med mediarelasjoner. Han er omgjengelig, og har skikkelig kommersiell teft kombinert med en sterk forståelse av teknologisektoren, sier Henrik Halvorsen, administrerende direktør i Gambit H+K.

Lukas Loeb går inn i markedsavdelingen i Gambit H+K og skal også samarbeide med kolleger i Hill+Knowlton-systemet for å støtte den internasjonale satsingen på teknologi.

- Teknologisektoren har alltid vært et bankende hjerte i Gambit. Derfor er vi svært fornøyde med ansettelsen av Lukas som har et skarpt blikk og mye erfaring med teknologiselskaper. Gambit H+K er et bredt anlagt PR-byrå og da trenger vi erfarne rådgivere som kan jobbe tett med andre rådgivere innenfor selskap, samfunn og markedskommunikasjon. Vi og kundene våre er veldig fornøyde med ansettelsen, sier Marius Myhrvold, avdelingsleder for markedskommuniasjon i Gambit H+K.