Den Microsoft-produserte spillkonsollen Xbox har valgt seg Gambit Hill & Knowlton og deres nordiske nettverk i HK Strategies som nordiske PR-byrå.

- Vi har alltid elsket Xbox og hatt et sterkt engasjement for spill. Norge og Norden er sterke markeder når det kommer til gaming, og det er stor interesse i både befolkningen, media og forretningsbransjen, sier kundeansvarlig for Xbox i Gambit Hill+Knowlton Norge, Lars Marius Matre.

Xbox ble lansert for første gang for nesten 20 år siden. Etter det har det kommet flere oppdaterte utgaver av spillkonsollen. Microsoft og Xbox lager også en rekke spill i tillegg til selve konsollen, og står deriblant bak Halo-serien.

PR-byrået skal jobbe med nye prosjekter, lokale muligheter og hjelpe Xbox med å fremheve sin spillkatalog til både konsoll og PC.

- Det er utrolig gøy at Xbox har valgt oss som sitt nordiske byrå, og vi gleder oss veldig til å kunne jobbe med en så spennende merkevare, sier Matre.