Vipps gikk for Retail Factory etter å ha gjennomført en byråkonkurranse. Nå skal byrået øke synligheten til betalingsløsningen i butikker og andre utsalgssteder over hele landet.

- Vi gleder oss til å farge Norge oransje sammen med Norges mest anbefalte merkevarer, sier byråleder Tommy Stiansen og kunderådgiver Joachim Breen i Retail Factory.

Utrullingen av kampanjen starter allerede i år og skal rulle videre gjennom 2022.

- Å jobbe med Norges mest anbefalte merkevarer forplikter selvsagt, men vi har både kunnskapen, folkene og strukturene som skal til for at dette blir en suksess, sier Stiansen og Breen.

Målet med kampanjen er å gjøre Vipps til en naturlig betalingsløsning i alle former for fysisk handel.

- Vipps gjør det i dag enklere for norske forbrukere å handle i butikk og alle former for fysisk handel. Gjennom å være synlig i flest mulig kjøpsøyeblikk ønsker vi å øke kjennskapen og minne Ola og Kari Nordmann på at de kan betale med Vipps overalt – også i mange fysiske butikker, sier leder for marked & merkevare i Vipps, Lars Istre.

Anette Hyttemoen som er ansvarlig for partner- og butikkaktivering i Vipps, forteller at de gikk for Retail Factory grunnet erfaring, men også grunnet kjemi.

- De logistikken på plass som gjør det mulig å gjennomføre en så omfattende utrulling over hele landet. En annen avgjørende faktor er kjemien. Vi skal kunne jobbe sammen i et partnerskap med åpne kort, trygghet og raske pasninger - som kollegaer bare på forskjellig kontor. Vi gleder oss veldig til å Vippsifisere Norge sammen med dem, sier Hyttemoen.

Les også: JCP satser på retail - lager nytt byrå

Retail Factory er en del av JCP-familien, som tillegg består av selskapene JCP Event, JCP PRAD, JCP Travel og JCP Arena. Kommunikasjonshuset teller i dag totalt 80 ansatte i Norge.