Nep Norway har engasjert det ferske kommunikasjonsbyrået Nr. 17 - med Tanja Schøien i spissen - som strategisk partner på rådgiversiden.

De har blant annet produsert fotballkampene fra den norske Eliteserien for Discovery og studiosendingene til Champions League for Nent. Selskapet jobber også med TV 2 på underholdningssiden når de består med teknikk til store show som «Skal vi danse» og «Idol». Likevel er det kanskje ikke så mange som kjenner til Nep Norway, og det vil Schøien gjøre noe med.

En av de viktigste oppgavene blir nemlig å synliggjøre hvilke karrieremuligheter som finnes i Nep.

- Ikke så mange utenfor bransjen kjenner til Nep, men nær sagt alle har et forhold til det de produserer og leverer. Med så mange spennende og viktige oppdrag, og noen av bransjens aller flinkeste folk, er det et uutnyttet kommunikasjonspotensial vi gleder oss til å utforske sammen med Nep, sier Tanja Schøien, som er daglig leder og eier av Nr. 17.

Hun har selv bakgrunn fra TV-bransjen som tidligere markeds- og kommunikasjonsdirektør i Fox Networks Group Norden, og startet byrået Nr. 17 i fjor.

Nep trekker frem behovet for økt satsing på employer branding som viktig i jakten på en strategisk kommunikasjonspartner.

- Vi skal bli enda flinkere til å nå ut med hvem vi er, og hva vi gjør. En sentral del av det handler om å vise hvilke spennende muligheter som finnes hos oss, og den kulturen du blir en del av om du jobber hos oss. Vi er glade for at Nr. 17 skal hjelpe oss med å løfte frem Nep der vi føler at vi har en relevant historie å dele, sier Morten Aass, administrerende direktør i Nep Nordic.

Nep er landets største leverandør av tekniske produksjonstjenester for kringkasting og OB-tjenester, med en omsetning på nærmere en halv milliard kroner.

Les mer: Morten Aass tar over norsk TV-produksjonskjempe