Tidligere i år gikk det franske teknologiselskapet Schneider Electric helt til topps på listen over verdens 100 mest bærekraftige selskaper, og kan altså kalle seg verdensmester i bærekraft. Det er Corporate Knights som står bak undersøkelsen og du kan se hele listen her.

Nå har de valgt Trigger som ny PR-partner, og de skal både jobbe med Schneider Electric og Schneider-eide Elko.

- Trigger sitt team har en miks av kompetanse som passer godt til våre behov. De har et bra omdømme i bransjen, og vi har latt oss imponere av resultatene de har skapt for andre kunder. Vi har også det samme tankesettet når det gjelder både bærekraft og verdier, sier administrerende direktør i Schneider Electric Norge, Karoline Nystrøm.

Trigger skal blant annet gjøre Schneider Electric mer kjent i det norske markedet.

– Når Schneider blir kåret til verdensmestere i bærekraft, sier det noe om ambisjonene deres – et mer spennende utgangspunkt får man knapt. Etter å ha blitt bedre kjent med dem har vi oppdaget at de gjør reelle endringer for en mer bærekraftig verden, og det finnes utrolig mange dyktige folk og spennende historier å fortelle i selskapet. Vi er allerede i støtet, sier konsulent og kundeansvarlig i Trigger, Tone Helene Angsund.

En viktig del av jobben blir også å lage markedsføring for Elko Smart, som er en helt ny produktserie for smarthjem.

– Trigger er en engasjert og dyktig gjeng som kan være med Elko på en spennende reise de neste årene. Sammen skal vi løfte historier om de flinke Elko-elektrikerne og støtte opp våre partnere ved å stadig bygge kompetanse. Vi ønsker at flere nordmenn skal få øynene opp for alle de mulighetene som finnes med installasjonsmateriellet vårt – og ikke minst med smarthjem, sier Camilla Sjuve i Elko.