Gambit H+K signerer Erik Molland. Han har lang erfaring som redaksjonsleder for «TV 2 hjelper deg», debattleder i 1730 på P4, nyhetsleder i Dagsavisen, vaktsjef i TVNorge og journalist i NRK, men nå bytter Molland ut medier med PR og er klar for å hjelpe kunder med blant annet krisehåndtering, strategiarbeid og medietrening.

- Dette er en stjernesignering for oss. Få i Norge kan vise til Erik’s kunnskap og erfaring når det gjelder medier, journalistikk, dagsorden og ikke minst forbrukerstoff og omdømme. Dette handler om våre kjernetjenester og er viktig for svært mange av våre kunder, sier Gambit H+K-sjef Henrik Halvorsen.

Molland sier han gleder seg til å hjelpe bedrifter og organisasjoner med å forstå mediene bedre.

- Min erfaring er dessverre at mange ledere stiller uforberedt til intervju, eller at de lukker øynene og håper journalistene skal slutte å ringe. Dette gjelder ikke bare små selskaper, men også større aktører innen for eksempel dagligvare og elektronikk. Jeg ser fram til å kunne bistå kunder med strategier for bedre mediehåndtering, sier Molland.

Les også: Slutter som partner i PR-Operatørene - går til Gambit

Gambit har gjort flere ansettelser den siste tiden, deriblant Elisabeth Klerck Nilssen, tidligere strategidirektør i Gassnova som ny leder for virksomhetskommunikasjon og Brage Bakkelien, tidligere statssekretær i Finans og samferdselsdepartementet som ny seniorrådgiver i avdelingen for myndighetskontakt.

- Nå ser vi frem til høsten, større aktivitet i samfunnet og nye kommunikasjonsnøtter å knekke. Med de ansettelsene vi har gjort så langt i år, og noen flere på trappene, har vi nå et knallsterkt lag på vei inn i 2022, sier byråleder Halvorsen.