Steinar Daltveit er ansatt som ny spesialrådgiver i Gambit H+K. Han kommer sist fra stillingen som partner og rådgiver i PR-Operatørene, men har også tidligere jobbet som journalist i NRK.

- Gambit H+K er et bredt rådgivermiljø bestående av utrolig hyggelige mennesker. Etter første arbeidsdagen ble jeg overveldet av all kunnskapen som finnes her. Det å komme til å et selskap som jobber mye internasjonalt og deler erfaring på tvers av landegrensene er noe jeg ser frem til, sier Daltveit.

Han skal jobbe i markedsavdelingen til Gambit H+K med posisjonering, mediarelasjoner, budskapsutvikling, kampanjer og kreativ kommunikasjon.

- Jeg håper at kompetansen jeg har opparbeidet meg som partner i PR-Operatørene, journalist i NRK og sivilingeniør fra NTNU kan utgjøre et nyttig tilskudd til Gambit H+K og kundene deres.

Avdelingsleder for markedskommuniasjon i Gambit H+K, Marius Myhrvold, er allerede full av lovord om sin nye kollega.

- Steinar har en kompetanse og omgjengelighet som passer veldig godt inn hos oss. Vi trengte ikke mange timene sammen før vi forstod at dette var match. Hans erfaring med redaksjonelle medier i kombinasjon med kreative evner var akkurat den profilen vi søkte etter, sier han.

Gambit H+K er et bredt anlagt PR-byrå og da trenger vi erfarne rådgivere som kan jobbe tett med andre rådgivere innenfor selskap, samfunn og markedskommunikasjon. Vi og kundene våre er veldig fornøyde med ansettelsen.