First House har ansatt Eline Hvamstad som ny seniorrådgiver. Hun kommer sist fra en stilling som redaksjonssjef for TV, video og podkst i Finansavisen og tar med seg mer enn 15 års redaksjonell erfarint til PR-bransjen.

- Vi er glade for at Eline ønsker å begynne hos oss. I takt med at det kommer stadig flere selskaper på børs stiger kampen om oppmerksomheten, samtidig som digitale kanaler gjør at man kan kommunisere direkte med investorer. Eline har erfaring fra noen av de viktigste næringslivsredaksjonene i Norge, både som skrivende journalist, programleder og som prosjektleder for arrangementer som Investordagen. Hun sitter på verdifull kompetanse svært mange av våre kunder etterspør, sier Thomas C. Høie, partner og fagansvarlig for finansiell kommunikasjon og IR i First House.

Når hun starter 1. august, vil Hvamstad bli en del av finansavdelingen i First House.

- First House er et ledende kompetansemiljø innen analyse og kommunikasjon og har bygget opp et sterkt team på finansiell kommunikasjon med høy aktivitet innen børsnoteringer, oppkjøp og fusjoner. Jeg ser frem til å bruke erfaringen min til å jobbe med spennende og utfordrende oppgaver for kunder i ulike sektorer og til å jobbe side om side med mange dyktige kolleger, sier hun.

Hvamstad har tidligere jobbet i Bonnier Media, TV 2, Dine Penger og Dagens Næringsliv. Hun er utdannet næringslivsjournalist fra Handelshøyskolen BI.