Pia Wexels (34) er ansatt som ny rådgiver i Try Råd. Hun gjør dermed overgang fra sin rådgiverstilling hos konkurrenten Geelmuyden Kiese, hvor hun har vært i halvannet år.

- Jeg synes det er veldig stas å få begynne i Try Råd. Et helt hus fylt med mye spennende kompetanse for fremtiden. Strategi, bærekraft og teknologi er områder jeg interesserer meg for, og det er gøy å komme til et sted der de er skikkelig flinke til å både jobbe strategisk og operativt, sier Wexels i en pressemelding.

Hun har en bred bakgrunn med blant annet flere år i festivalbransjen og fem år som kampanjeleder i Oslo Høyre. Hun har særlig jobbet med strategisk rådgivning, PR, prosjektledelse og «public affairs». Hun er utdannet fra Markedshøyskolen, med spesialisering i PR og omdømmebygging.

- Pia er perfekt for oss. Hun har solid bakgrunn og interesse for kommunikasjon, samfunn og markedsføring.  De fleste kunder trenger rådgiving på flere felt samtidig, derfor er jeg veldig glad for at Pia ville begynne hos oss, sier daglig leder i Try Råd, Sindre Beyer.

Managing partner for Geelmuyden Kiese i Norge, Marit Høvik Hartmann, forteller at hun er svært glad for tiden de har hatt sammen med Pia, som hun beskriver som en dyktig ansatt.

- Jeg ønsker Pia lykke til videre, og skulle det bli kjedelig hos Try Råd, er min dør åpen, sier Hartmann til Kampanje.