Etter at klesgiganten H&M nylig gjennomførte en regionalisering av deres kommunikasjons- og markedsavdelinger, er det nå klart hvor leder Kristin Fjeld tar veien videre. Fjeld blir går over i en nyopprettet stilling som kommunikasjonssjef i det nye bilmerket Polestar Norge. Der vil hun blant annet ha ansvar for håndtering av kommunikasjon, PR og medierelasjoner.

Fjeld er allerede i gang i sin nye stilling og ser ikke ut til å ha angret på beslutningen.

- Jeg er noen uker inn i ny jobb og har fått bekreftet at dette er drømmejobben. Jeg opplever Polestar som et enormt progressivt selskap med svært engasjerte og dedikerte folk. Det er utrolig spennende å få jobbe i skjæringspunktet mellom design, teknologi og bærekraft, og få være med på den reisen Polestar er på. Nå handler det om å forsterke den lokale tilstedeværelsen og engasjere rundt arbeidet vårt med å akselerere skiftet til elektrisk og klimanøytral mobilitet uten å kompromisse på design og teknologi, sier Fjeld.

I tillegg til å være kommunikasjonssjef i H&M i Norge og på Island, har Fjeld tidligere også jobbet i Adidas Group, Creuna og Microsoft. 

Les også: Hennes & Mauritz flytter PR- og markedsavdelingen til Sverige – åtte stillinger forsvinner i Norge

Styrker seg i Norge
Polestar er et uavhengig, svensk el-bilmerke etablert av Volvo Cars og Geely Holding i 2017. Polestar 2 ble kåret til både «Årets bil» og «Folkets favoritt» av Dagbladet og Dinside i 2021. Første Polestar 2 var på veien i juli 2020 og i dag er det 4.608 Polestar 2 registrert i Norge. Norgessjefen for Polestar, Alexander Hørthe er godt fornøyd med ansettelsen av Fjeld og satser på videre vekst med Fjeld på laget.

- Vi vokser videre og ansettelsen av Kristin er del av en større satsning på kommunikasjon og merkevare. Vi skal engasjere, være synlige og knytte enda tettere relasjoner til kunder og stakeholdere, og med Kristin med på laget styrker vi dette arbeidet, sier Hørthe.

Polestar Norge sier i en melding at de styrker nå sitt arbeid med markedsføring og kommunikasjon ved å ansette den tidligere kommunoikasjonsansvarlige i H&M. Fra før har de ansatt Joakim Lien med ansvar for markedsføring, mens Takin Kroop jobber med digitale flater. Flere skal også være på vei inn til selskapet.