First House kan se tilbake på et sterkt fjorår med en byråinntekt på 114 millioner kroner, opp seks prosent mot 2019. Samtidig ender resultatet før skatt på 33, 4 millioner kroner, opp ti prosent fra 2019. 

- Det har vært et spesielt år, særlig for kundene våre, og egentlig oss alle, med et traurig og vanskelig år. Men resultatmessig er vi tilfreds, sier administrerende direktør Per Høiby i First House til DN

PR-byrået tar også ut et ordinært utbytte på 24 millioner kroner til de 15 partnerne i byrået. Samtidig får alle de ansatte en bonus. 

I en pressemelding på egne sider, påpeker byrået at mye av inntektsveksten kommer fra helse og digitalisering. I tillegg har deres finansielle kommunikasjsonshjelp, da særlig for børsnoteringer, betalt seg. 

- Stadig flere aktører innen helse, omsorg og legemiddelnæringen ønsker hjelp. Dette er et område hvor vi systematisk har bygget en sterk fagenhet som hjelper kunder med å løse krevende utfordringer, sier Høiby i pressemeldingen.

Over ti prosent av byråinntekten til First House skal komme fra helse- og omsorgssektoren. Omtrent 30 kunder fra denne sektoren har benyttet seg av PR-byråets tjenester i løpet av 2020. 

Her kan du se alle tallene til First House for hele 2020. Alle tall i MNOK.

First House 2020 2019 Endring i %
Byråinntekt 114 108 + 6
Resultat før skatt 33,4 30,4 + 10