Hildegunn Gutvik tar meg seg erfaringen som daglig leder i det nye prosjektet Startblokka, som har som mål å gjøre Linderud i Oslo til et bedre sted, når hun nå går inn i en ny stilling i Agenda Rådgivning. Ifølge en melding fra Agenda «er det en erfaring som vil passe godt i hennes nye stilling hos Agenda Rådgivning hvor nettopp sosial byutvikling og ideell sektor blir hennes ansvarsområde.»

- Jeg er stolt over å styrke staben med Hildegunn Gutvik. Hun har solid kompetanse på kommunikasjon og kreativt markedsarbeid innenfor sosial byutvikling, frivillig arbeid og ideell sektor, i tillegg til god forståelse for politisk arbeid. Det kommer vi, og ikke minst oppdragsgiverne våre, til å dra stor nytte av, sier daglig leder Tone Foss Aspevoll i Agenda Rådgivning.

Gutvik har også erfaring med sosial byutvikling i Trondheim og er tidligere daglig leder for Lager11 Street food & scene under utviklingen av den nye bydelen Sluppen. Hun har ledet NRK TV-aksjonen i Trondheim, vært ansatt i Kirkens bymisjon og er tidligere folkevalgt for Arbeiderpartiet.

Gutvik kaller det en stor bonus å nå bli ansatt hos Agenda Rådgivning etter at hun flyttet til Oslo for å jobbe som selvstendig næringsdrivende.

- Jeg flyttet til Oslo på nyåret for å jobbe med sosial byutvikling som selvstendig næringsdrivende, og det er en stor bonus for meg å bli en del av miljøet i Agenda. Her skal jeg jobbe med strategi og kommunikasjon for flere viktige samfunnsaktører – sammen med dyktige og erfarne kolleger, sier Hildegunn Gutvik.

Agenda Rådgivning er et selvstendig datterselskap av Tankesmien Agenda og har siden oppstarten i 2018 bistått fagbevegelsen, frivillige organisasjoner og ideell sektor med kommunikasjon, myndighetskontakt, strategiarbeid og organisasjonsutvikling. Porteføljen består også av bærekraftig næringsliv og sosial byutvikling.

Les også: Tankesmien Agendas eget «PR-byrå» bytter leder: - Det er et stort behov for oss