Publicis-byrået MSL vil styrke seg innen bærekraft og sosiale medier, og har ansatt Sindre Fjeld Raaum og David Aas som rådgivere. Raaum har en variert bakgrunn fra finans, kultur og forretningsutrvikling. I MSL skal han arbeide med selskapskommunikasjon, og spesielt med strategi og bærekraft.

- For en entreprenør-sjel som meg er det utrolig spennende å komme inn i et fremoverlent miljø som MSL og resten av Publicis. Jeg ser særlig frem til å bistå selskaper i å bli bedre til å kommunisere bærekraft, og ta tydeligere posisjoner i samfunnet, sier Raaum.

Aas har meldt overgang fra søsterbyrået Starcom der han arbeidet som Social Media Manager.

- Målrettet bruk av digitale og sosiale kanaler er helt avgjørende i kommunikasjonsarbeidet til både merkevarer og selskaper, og jeg gleder meg til å bruke erfaringen min på nye problemstillinger i MSL, sier han.

Publicis i Norge består av byråene Starcom, Kitchen og MSL, som samlet teller rundt 150 spesialister innen PR, reklame, innholdsproduksjon, analyse og media. Aas er den andre rådgiveren som i løpet av det siste året har meldt intern overgang til MSL.

- Det er givende å jobbe i en organisasjon med så mange karrieremuligheter som vi har i Publicis. Vi lærer og utfordrer hverandre kontinuerlig på tvers av byråer og fagområder, forteller Aas.

Skarpe talenter
Med disse to ansettelsene har MSL økt staben med tre nye rådgivere hittil i 2021. Byråleder Rolf Aaneland beskriver Raaum og Aas som «to av de skarpeste talentene i bransjen».

- Sindre har et analytisk og kreativt hode som skal bidra til å løfte oss ytterligere på selskapskommunikasjon og bærekraft. David bidrar til å knytte oss endra tettere til det sterke fagmiljøet innen performance marketing som finnes i Publicis, utdyper han.

Det siste året har MSL vunnet flere nye kunder som Samsung og Yara Marine Technologies. Byrået har også gjennomført en global kampanje for det norske medtech-selskapet EpiGuard, som ble premiert med gull i European Excellence Awards og diplom i ANFO Effekt.

- Disse ansettelsene svarer på våre kunders ønske om å løse enda flere kommunikasjonsutfordringer på ett sted. Det faglige fellesskapet i Publicis gir oss et unikt utgangspunkt for å levere på nettopp dette, avslutter Aaneland.