Storm Samfunn etableres som et søsterbyrå til Storm Communications, som så dagens lys i 2018. Hovedeier i de to selskapene blir Storm Holdings, der Petter Stordalen, Marius Parmann og Per Valebrokk er eiere. 

Zaineb Al-Samarai og Julie Remen Midtgarden går inn som partnere og medeiere i Storm Samfunn. De skal lede byrået i fellesskap og levere rådgivningstjenester innen politisk og strategisk kommunikasjon.

- Selskapskommunikasjon og politisk kommunikasjon går hånd i hånd. Zaineb og Julie er to politiske stjerner som også kjenner byråverden godt. Nå får kundene våre et mer komplett tilbud av rådgivningstjenester, sier Marius Parmann, byråleder og gründer i Storm Communications, i en pressemelding.

Zaineb Al-Samarai har bakgrunn fra Arbeiderpartiet, blant annet som vararepresentant på Stortinget og byrådssekretær i Oslo. Julie Midtgarden har vært statssekretær og politisk rådgiver for Høyre i regjering, og byrådssekretær i Oslo. Begge har tidligere erfaring fra byråer som Burson-Marsteller, First House, Zynk og Rud Pedersen.

- Det er kjempegøy at denne satsingen har blitt så godt mottatt hos kundene allerede før vi har rukket å lansere det nye selskapet. Vi har hatt mye å gjøre for Storms eksisterende kunder, men har også fått nye kunder med behov for politisk rådgivning, sier Midtgarden.

Storm Samfunn skal operere med åpne kundelister.

- Åpenhet er en grunnleggende verdi for oss, og vi tror det vil tiltrekke de beste rådgiverne og kundene. Vi ønsker å bli det beste miljøet innen politikk og samfunnskontakt, sier Al-Samarai.