PR- og kommunikasjonsbyrået Geelmuyden Kiese (GK) henter inn tre nye ansatte for å styrke seg innenfor politikk, digital markedsføring og reklame. Daglig leder og partner i byrået, Marit Høvik Hartmann, mener «det er et godt bilde på tverrfagligheten som preger byrpet.»

- GKs styrke er dyp forståelse for samfunnets strukturer, og hvordan man navigerer i dem med kommunikasjon og kreativitet som redskap. Våre tre nye kolleger er enere innenfor sine fagfelt, og de passer perfekt i en kultur som liker å jobbe på tvers, sier Hartmann.

De tre nye er Julie Hermine Bianca Tveiten, Sebastian Otterhals og Ronny Donberg.  Tveiten er ansatt som digital markedsfører, og har de siste årene jobbet som sjef for digital markedsføring i Formuesforvaltning, men Oterhals er ansatt som juniorkonsulent og tar med seg sin erfaring fra politikken i partiet Høyre der han har vært organisasjonsrådgiver i Unge Høyre, praktikant i stortingsgruppen samtidig som han sitter i kommunestyret i Bærum. Den siste nyansatte er Donberg som er ansatt som mac’er på reklamesiden. Han tar med seg 20 års erfaring fra DDB, Kitchen og nå senest Anorak.