Samsung Nordics har avsluttet en omfattende byråkonkurranse der selskapets PR-konto i Norge har vært i spill, og det er Trigger som går seirende ut.

- Samsung Nordics er et veldig spennende selskap. Visjonen deres om å bruke innovasjon og teknologi for å lette folks hverdag, er noe som inspirerer oss, og vi gleder oss veldig til å komme i gang med samarbeidet, sier daglig leder i Trigger Bente Kvam Kristoffersen.

Har jobbet sammen før
Oppdraget omfatter kommunikasjon for Samsung Electronics Nordics mot både B2B- og B2C-markedet, i samtlige produktkategorier og for merkevarekommunikasjon.

- Trigger har vist stor forståelse for vår virksomhet og har hatt innovative ideer rundt kommunikasjonsmulighetene våre. De er på et høyt strategisk og kreativt nivå som passer vår visjon og merkevare, sier Elin Axelsson, PR- og kommunikasjonsansvarlig i Samsung.

Dette er ikke første gang Trigger jobber med Samsung. De hadde en avtale med selskapet inntil 2016, da Geelmuyden Kiese tok over. Nå henter de kunden tilbake.

- Vi er veldig stolte over tilliten Samsung viser ved å velge oss som byrå igjen. Vi gleder oss skikkelig til det vi skal få til sammen med dem og deres øvrige byråer og samarbeidspartnere fremover, sier Trigger-sjefen.

- Sånn er business-livet
Hos Geelmuyden Kiese tar de nå farvel med teknologigiganten.

- Vi har hatt Samsung som kunde i fire-fem år og tok de fra Trigger sist. Så vi har vært veldig glad i samarbeidet med Samsung og stolte av resultatene vi har fått til i disse årene. Vi ønsker Trigger og Samsung all lykke til videre. Sånn er business-livet, du vinner noen og taper du noen, sier daglig leder Marit Høvik Hartmann i Geelmuyden Kiese.

Hun bekrefter at de var med i konkurransen og at de nådde opp til finalen.

Samarbeidet mellom Samsung Nordics og Trigger starter denne måneden.

– Det har vært et år med mange utfordringer og usikkerhet, så det å vinne dette oppdraget gjør meg stolt av byrået, og motivert for et spennende 2021 som ligger foran oss sier kundeansvarlig i Trigger, Petter Herming.

Samsung Trigger.jpg 

Inngår ny avtale: Øverst fra venstre: Petter Herming, Jenny Fisher Toivo (Samsung), Elin Axelsson (Samsung), Bente Kvam Kristoffersen, Louise Gustafsson (Samsung), Marthe Helmers Pedersen, Jorunn Tamara Javenes, Johanna Fredriksson (Samsung), Chris Allan Simonsen, Eystein Molland Norderval, Henning Hammer Torp og Emma Raud.