Det nystartede kommunikasjonsbyrået til de to rådgiverne Eva Sannum og Svein Tore Bergestuen har gjort sin første ansettelse samtidig som de også utvider partnerskapet. Det er Kristine Meek som kommer fra stillingen som direktør for kommunikasjon, rådgivning og analyse i Medietilsynet som blir på laget til Sannum og Bergestuen.

- Vi er superglade for at Kristine blir med på laget. Både erfaringen og personligheten hennes passer oss perfekt. Vi er jo opptatt av å omgi oss med flinke folk som vi også har lyst til å henge med. Det kommer tross alt en tid etter koronaen hvor vi skal ha det mye gøy sammen. Og med sin bakgrunn fra Aftenposten, Telenor og Medietilsynet vil hun definitivt styrke vår spiss inn i medienæringen, sier Eva Sannum.

- Dere sa vel til Kampanje i fjor at dere ikke skulle flere, hva skjedde?

- Vi sa det ikke var plass til flere navn i logoen. Men så oppdaget vi at ikke alle er like jålete som oss. Med Kristine som partner får vi mer av det vi sa vi ønsket oss da vi slo oss sammen: Gøy på jobb, sier Sannum til Kampanje. 

Les også: Mer tut og mediekjør på Sannum og Bergestuen – nå starter de to opp rådgivningsselskap

Jobbet sammen i GK
Meek har erfaring fra krysningsfeltet mellom politikk, kommunikasjon og journalistikk og har foruten de siste tre årene i Medietilsynet, har hun vært innom både Aftenposten, Bellona og Geelmuyden.Kiese. Meek var også åtte år i Telenor Norge, der hadde hun blant annet hadde ansvaret for å gjennomføre selskapets strategi for samfunnsansvar, før hun ledet avdelingen for eksternkommunikasjon. 

- Eva og Svein Tore er tvers igjennom dyktige fagpersoner og jeg gleder meg veldig til å bidra i Sannum & Bergestuen. Det er imponerende hva de har fått til på kort tid, og for meg betyr det mye å jobbe sammen med folk som er oppriktig interessert i ytringsfrihet og medienes rolle i samfunnet, sier Kristine Meek. 

Blir partner i byrået
Bergestuen sier det nå er intensjonen at Meek går inn på eiersiden i Sannum & Bergestuen. 

- Helt siden vi jobbet sammen i Geelmuyden Kiese har jeg ønsket å teame opp med Kristine igjen. Ikke bare er hun utrolig dyktig som fagperson, hun bryr seg om folk rundt seg og samfunnet hun er en del av. I tillegg til den brede medieerfaringen vil Kristine styrke oss på flere områder, blant annet tech, bærekraft og ledelse, sier Svein Tore Bergestuen. 

- Så Kristine Meek skal inn på eiersiden, men hvor stor eierandel får hun?

- Hun blir partner i navn og gavn, men prosenter har vi ikke landet. Formalisering av eierskap vil først skje litt senere, sier Bergestuen.

- Kan vi vente oss flere partnere?

- Hvis oppgavene vokser like raskt, så hvem vet. Vi har fortsatt ingen klar vekststrategi, men det er mange oppgaver som er spennende, og som kan kreve et større lag.

Sannum & Bergestuen ble etablert på senhøsten i 2020, og flytter for anledningen også til nye lokaler på Aker Brygge. Kristine Meek starter i Sannum & Bergestuen 1. juni.