PR-byrået MSL ansetter Ida Tabak som får ansvar for å lede MSL og Publicis-byråenes satsing på Influencer marketing. Tabak kommer sist fra en stilling i United Influencers, der hun har jobbet som strategisk rådgiver.

- Det er stor etterspørsel etter mer profesjonalitet innenfor influencer marketing, og jeg ser frem til å være i førersetet på å utvikle fagområdet i Publicis, sier Tabak.

Tabak sier hun tar med seg noen lærerike år fra United Influencers.

- Jeg gleder meg til å jobbe tett med den dyktige gjengen på PR og innholdsproduksjon i MSL og Publicis, fortsetter hun.

Les også: MSL sladdet navn og kjønn i søknadsbunken - ansetter «kandidat nr. 16» 

- Deler vår lidenskap for kvalitet
Tabak blir del av MSL sitt team på markedskommunikasjon, og inngår i en større satsing på influencer markedsføring på tvers av Publicis-byråene Kitchen, Starcom og MSL.

- Mange opplever at det er vanskelig å orientere seg og at det er få nøytrale rådgivere som både forstår merkevarestrategi og markedet for influencere og andre opinionsdannere. Med Ida på laget får vi en rådgiver med stort nettverk, lang erfaring og som i tillegg deler vår lidenskap for kvalitet og effekt, sier Rolf Aaneland, byråleder i MSL.

- Gode samarbeid med influensere oppstår når det finnes en gjensidig entusiasme for produkt og merkevare. Dette stiller store krav til valg av riktige profiler, og gode prosesser mellom merkevaren og influenser. Jeg er opptatt av at kundene skal se på samarbeidet som et partnerskap, og ikke som en vanlig reklameplassering, sier Tabak.

Les også: Yara Marine Technologies velger MSL

MSL har en voksende kundeportefølje innen markedskommunikasjon, med blant annet Burger King, Unilever og Samsung på kundelisten.

- Vi opplever at kundene våre deler vår begeistring for å kombinere strategi med kreativitet og hele verktøykassen som kommunikasjonsfaget kan tilby. Dette er nok grunnen til at vi har fått nye kunder og spennende oppdrag både innen selskaps- og markedskommunikasjon. Ikke minst har vi fått flere globale oppdrag som ledes fra Norge. Jeg er utrolig stolt av teamet, og innsatsen hver enkelt legger for dagen på hjemmekontorene sine, sier Aaneland.