Magnus Nystrand (35) blir partner i rådgivingsselskapet Corporate Communications og av selskapets rundt 23 ansatte er nå 15 er partnere og medeiere. 

- Jeg digger jobben min fordi kundene mine både gir og tar rake pucker, og det bobler av energi i samspillet. Å tre inn i partnerskapet er fette najs, men det har også en merksnodig touch dette her. Jeg sang jo nettopp «we shall overcome» på fredskonferanse i Hiroshima, fylte kondomer med helium mot undervisningskutt på Blindern og laga folkemøter på Tøyen. Altså en ballast ikke alle på Tjuvholmen kan skilte med, og som jeg er stolt av, sier Magnus Nystrand.

Nylig gjorde også Corporate Communications en endring på ledernivå der mangeårig partner Are Slettan ga fra seg rollen som daglig leder til Kaia Tetlie og Håkon Rønning som del av en rullerende ledermodell byrået har blant partnerne.

- Vi har evigheten som perspektiv når vi ansetter. Kun Magnus og jeg har hatt tittelen juniorkonsulent før vi fjernet den for noen år siden, og det er utrolig stas at vi begge nå er partnere. Det er også imponerende å se hvordan Tone og Julie på under et år har blitt uvurderlige rådgivere for en rekke av våre største kunder, sier Kaia Tetlie. 

I tillegg til at Nystrand blir partner gjør Tone Standal Vesterhus (30) og Julie Skogheim (28) opprykk fra rådgivere til seniorrådgivere i byrået. Både Standal Vesterhus og Skogheim begynte like før koronapandemien i mars i fjor.

- Hvis jeg skal oppsummere det siste året er nok berg- og dalbane den mest treffende beskrivelsen, fra usikkerhet i mars til full pupp og rekordtall i høst. Det var rått å se kundene gønne på i høst, og mange har virkelig brukt året langt fremme i skoa. For en som var ny som rådgiver har det vært en skikkelig læringsreise godt hjulpet av et ekstremt kompetent og raust kollegium. Jeg har bare opplevd Corporate Communications i pandemitid, og med det som utgangspunkt kan ikke post-korona bli noe annet enn en eneste stor fest, sier Tone Standal Vesterhus.

Skogheim på sin side kom fra stillingen som leder for internkommunikasjon i Snøhetta, hvor hun også har jobbet med markedskommunikasjon.

– Corporate Communications har et utrolig sterkt fagmiljø med folk som har masse lidenskap for det de gjør. Som en gjeng engasjerte elevrådsledere som alle brenner for kommunikasjonsfaget. Til tross for et krevende år med nedstengninger og de konsekvensene det har hatt for både samfunn og næringsliv, tror jeg at denne «driven» har vært avgjørende for at 2020 ble et vellykket år, sier Julie Skogheim.