Politisk rådgiver Daniel Skjevik-Aasberg i Høyres stortingsgruppe melder overgang til analyse- og rådgivingsselskapet Zynk. Der blir han en del av det tverrpolitiske teamet av rådgivere i selskapet.

- Daniel har imponert oss som et stort politisk talent med bred erfaring fra Stortinget, lokalpolitikken og som 1. nestleder og fungerende leder i Unge Høyre. Vi gleder oss til å ta i bruk hans bakgrunn og erfaring på et bredt spekter av problemstillinger og kunder, men særlig på klimafeltet, sier daglig leder Guri Størvold i Zynk.

Skjevik-Aasberg kommer fra stillingen som rådgiver for Høyres fraksjon i arbeids- og sosialkomiteen. Han var i 2018 til 2020 første nestleder i Unge Høyre, og fungerte også som leder i en periode. Nå ferdigstiller Skjevik-Aasberg en master i juss med skatt som spesialfelt.

- Zynk har noen av Norges mest spennende kunder som driver teknologi- og energirevolusjonen og det grønne skiftet. De har de dyktigste og mest erfarne folkene i bransjen og kombinerer faglig tyngde med dyp analyse- og teknologiforståelse. Det ble dermed et veldig naturlig valg. Jeg gleder meg stort til å jobbe med Zynk-teamet, sier Skjevik-Aasberg.

Zynk er kåret til Årets PR-byrå tre år på rad i Byråprofil-undersøkelsen, og ble i 2020 rangert som topp tre byrå uavhengig av kategori.
 
- Den høye farten fra 2020 fortsetter inn i det nye året. Zynk er i vekst og dette er bare en av flere rekrutteringer denne våren, sier Størvold.