Try-husets PR-byrå Try Råd har ansatt Monica Michelsen som ny rådgiver. Hun kommer fra jobben som kommunikasjonsansvarlig for digitale flater i IKT-Norge.

- Vi er veldig glade for at Monica ville begynne hos oss. Hennes kunnskap om IT-næringen blir svært verdifull for våre teknologikunder. Hun har i tillegg mye erfaring fra kommunikasjon- og markedsføring som gjør at hun også kan jobbe bredt med prosjekter hos oss, sier seniorrådgiver og partner Torgeir Micaelsen i en pressemelding.

Han er ansvarlig for satsingen Try Råd har mot teknologibedrifter, og leder de største prosjektene for Try Råd sine teknologi- og IT-kunder.

Før hun begynte i IKT-Norge i april 2017, jobbet Monica Michelsen i konsulentselskapet Innoco. Hun er utdannet medieviter med fordypning i visuell kultur og sosialantropologi fra NTNU

- Etter fire år tett på teknologinæringen og det politiske arbeidet knyttet til deres rammevilkår føltes tiden nå moden for for nye utfordringer. Jeg ser frem til å jobbe i et såpass anerkjent kommunikasjonsmiljø som Try, og tror min erfaring og kjennskap til norske teknologiselskaper i kombinasjon med det kommunikasjonsfaglige kan bidra godt inn i selskapet og ut mot deres kunder, sier Michelsen.