Tidligere redaktør i motemagasinet Elle, Signy Fardal, er ansatt som ny kommunikasjonssjef i Bellona. 
 
- Jeg gleder meg til å bruke kompetansen min på å være med å utvikle og styrke Bellona, som i snart 35 år har vært en spydspiss i klima-og miljøarbeidet både i Norge og internasjonalt, sier Signy Fardal i pressemeldingen.
 
Fardal har erfaring innenfor både journalistikk og kommunikasjon, og har bred erfaring fra blant andre Dagens Næringsliv, Geelmuyden Kiese i tillegg til magasinet Elle.  
 
Men i november i 2018 at Signy Fardal ga seg som Elle-redaktør etter 20 år i sjefsstolen, og hun valgte å bekjentgjøre nyheten også den gangen via Instagram. Siden den gang har Fardal blant annet gitt ut bok og jobbe fulltid med rådgivning, lederutvikling og coaching. 
 
 
Nå blir arbeid med klima og miljø som skal fylle kalenderen. 
 
- Det å få være med å sette konkrete klima- og miljøløsninger på dagsorden er noe av det mest meningsfylte man kan gjøre akkurat nå. Og Bellonas løsningsorienterte tilnærming til miljøproblemene er motiverende og gir håp, sier Fardal. 

Bellona har jobbet målrettet for å beholde team og gjennomføringskraft gjennom fjoråret, og kan gå inn i 2021 med flere nye medarbeidere. Daglig leder Hallstein Havåg mener at kommunikasjonsarbeidet blir helt avgjørende i et av de viktigste årene i klima- og miljøkampen.          

- Vi er stolte av å ha fått Signy Fardal med på Bellona-teamet. Signy har en allsidig mediebakgrunn, et stort nettverk som vi er sikre på at vi vil få stor glede og nytte av. I tillegg har hun lang ledererfaring som blir viktig når vi skal utvikle oss videre, sier Havåg.  

Bellonas Stifter Frederic Hauge ser på ansettelsen av Signy Fardal som et taktskifte for organisasjonen.   

- Vi har virkelig klart å sette dagsorden gjennom hele fjoråret. Men med Signy på laget har vi en helt annen mulighet til å synliggjøre Bellonas hjertesaker og nå ut til et større publikum. Jeg tror det blir et fantastisk spennende 2021, sier Hauge.