I en melding skriver The Oslo Company har kjøpt en eierandel på 20 prosent i produksjonsbyrået Rebell, som har fokus på live-innhold og levende bilder til digitale flater.

På Rebells kundeliste finnes noen av Norges største merkevarer og artister, som DNB, Orkla, Cirkle K, Gjensidige, Nordic Choice Hotels, Karpe og Cezinando. 

- Vi har alle fått noen nye vaner og behov under covid, både som mennesker og byråer. En av de tingene som vi synes er mest spennende er live-innhold og strømming. For oss som jobber med både reklame og media så har vi lyst til å jobbe mer med dette, og videreutvikler derfor vårt samarbeid med Rebell. Vi tar et mer formelt eierskap i det vi anser som et nyskapende byrå innenfor området. Sammen skal vi utvikle nye og spennende konsepter for live-innhold på digitale plattformer, sier Christian Steen i The Oslo Company. 

Kreativ leder i Rebell, Mathias Thue, sier at de med The Oslo Company får en ambisiøs partner, som vil gi dem økt kreativ kraft. 

- I tillegg til at vi får solid kompetanse og erfaring innenfor kommersiell kommunikasjon. Gjennom tidligere samarbeid og pågående prosjekter kjenner vi Trond, Christian og Kompaniet godt fra før, så vi vet at de både vil utfordre og komplimentere oss, sier Thue. 

- I likhet med Oslo Company jobber Rebell både med annonsører og noen av Norges største underholdere, så det eksisterer jo noen grunnleggende likhetstrekk og åpenbare synergier imellom våre byråer, legger han til. 

Samarbeidet om live-innhold i høst
Samarbeidet mellom The Oslo Company og Rebell har i høst blant annet inkludert større prosjekter med live-innhold for Hafslund Strøm og Orkla. I stedet for en tradisjonell julekampanje, så utviklet og produserte byråene en gratis julekonsert for Hafslund Strøm som ble sett av over 10 000 kunder. For Orkla produserte de intern arrangementet Orkla One Live, som ble strømmet til alle ansatte.

- Flere av våre kommersielle oppdragsgivere er allerede godt i gang med å produsere live-innhold enten til sine ansatte eller som en del av kommunikasjon til sine kunder. Dette er et naturlig steg i en digital media og kommunikasjonsverden. Så med vår redaksjonelle og kommersielle kompetanse, så føler jeg at vi sammen med Rebell har muligheten til å utvikle og produsere masse spennende innhold basert på nye premisser, sier Steen. 

Les også: The Oslo Company styrker laget: - De har spennende erfaring og kompetanse