Storm Communications ansetter Nina Ilefeldt som ny rådgiver. Ilefeldt kommer fra rollen som leder av PR- og innholdsteamet i Deloitte Norge, som står for produksjon, publisering og distribusjon av Deloittes kommunikasjon.

 

- Storm viser for sine kunder at strategisk historiefortelling er et kraftig virkemiddel for nå frem til deg og meg i kampen om oppmerksomheten. De tenker stort og skaper imponerende resultater selv om de er få, sier Ilefeldt.

 

- Jeg har veldig troen på det de gjør, og er glad for å få komme på lag med så dyktige mennesker. Jeg har rett og slett blitt Storm-forelsket, fortsetter hun.

 

Bred erfaring
Den nye Storm-rådgiveren har lang erfaring fra kommunikasjonsbransjen. I 2011 ble hun første medarbeider i kommunikasjonsbyrået Zynk, et halvt år etter oppstarten, og jobbet der som rådgiver i fem år. Deretter gikk hun til kommunikasjonsavdelingen i det kongelige hoff med faglig ansvar for internkommunikasjon.

 

Ilefeldt forteller at hun har et særlig engasjement for leder- og endringskommunikasjon, et fagområde hun skrev oppgave om.

 

- En ny strategi havner fort i skuffen om du ikke engasjerer medarbeiderne dine. Der har ledere på alle nivåer en nøkkelrolle, og de organisasjonene som får det til har en ledelse som erkjenner at det krever tydelige interne kommunikasjonsmål, kursing, måling og kontinuerlig strategisk historiefortelling. God internkommunikasjon har ikke blitt mindre viktig det siste året, sier Ilefeldt 

 

- Hun kommer til å bli viktig

Byråleder Marius Parmann i Storm Communications er strålende fornøyd med ansettelsen til byrået som nå teller åtte ansatte.

 

- Vi har lagt bak oss en travel høst og rigger oss nå for videre vekst inn i 2021. Hele veien har vi vært opptatt av å få tak i de beste folkene og i tillegg til Ninas brede og relevante bakgrunn, falt vi umiddelbart for hennes positive energi. Hun kommer til å bli viktig for mange av våre kunder, sier Parmann.

 

Storm Communications kunne nylig melde at KPMG blir ny kunde av byrået.  I tillegg står virksomheter som Coop, NHO og Toyota på kundelisten. Byrået står også bak podkasten «Stormkast med Valebrokk og Stordalen», og er hovedeier i teknologiselskapet Storm 121, som leverer datadrevet videokommunikasjon.  

 

Les også: Konsulentgigant henter nytt reklame- og PR-byrå: - Jeg måtte jobbe med de beste i sine bransjer

 

- Storm hadde mange fine kunder i inngangen til fjoråret og var heldig som fikk tillit fra enda flere nye i løpet av annerledesåret. Vi er stolte av resultatene vi har vært med på å skape for våre kunder og ser frem til et spennende år, sier Parmann. 


Les også: Millionoverskudd i Stordalens PR-byrå – nå kjøper han ut Kruse Larsen