Rune Olsø har de siste årene drevet med strategisk rådgiving gjennom sitt eget selskap i Midt-Norge. Nå melder han overgang til Tankesmien Agendas kommunikasjonsbyrå.

- Jeg er veldig glad for å få Rune Olsø med på laget! Han er en erfaren strateg og kommunikatør, og en styrke i vårt arbeid for aktører med høy samfunnsnytte, sier daglig leder i Agenda Rådgivning, Tone Foss Aspevoll.

Olsø var Kommunalråd i Trondheim i seks år, har ledet Arbeiderpartiets bystyregruppe og vært medlem av Formannskapet. Han var en del av Entra Eiendoms øverste ledelse i syv år, og har jobbet flere år i private equity. Olsø har hatt en rekke styreverv i både privat, offentlige og frivillig sektor, blant annet som styreleder i Trondheim Kino.

- Jeg kjenner meg hjemme i samfunnsoppdraget til Agenda Rådgivning, og gleder meg veldig til å starte, sier Olsø.

Agenda Rådgivning er et selvstendig datterselskap av Tankesmien Agenda, og betegner seg som et verdibasert rådgivningsmiljø som jobber med strategi og kommunikasjon, med mål om å bidra til at viktige samfunnsaktører får økt gjennomslag.

I Agenda Rådgivning skal Olsø jobbe med utvikling av strategier og planer og operative oppgaver innen kommunikasjon, myndighetsforståelse og organisasjonsutvikling, skriver selskapet i en pressemelding.