Jan Ottesen forlater sin stilling som rådgiver i avdelingen for samfunnskontakt i Gambit Hill+Knowlton, og blir partner i kommunikasjonsbyrået Corporate Communications.

- Jeg er imponert over det miljøet Corporate Communication har bygget opp. Jeg har stor tro på selskapets modell hvor erfarne rådgivere følger kunden tett gjennom hele prosessen og ser frem til å bli en del av dette miljøet, sier Ottesen i en melding. 

Han sier at det har vært «en fantastisk reise» å ha fått lov til å være med å etablere og bygge opp Gambit H+K i Norge. Han tilbragte 23 år i selskapet, og var blant annet leder for byråets samfunnsavdeling og selskapsavdeling. 

Ottesen har også bred erfaring fra strategisk og operativ bistand for ledende norske og internasjonale selskaper, organisasjoner og offentlige aktører.

- Etter mange år i selskapet var det nå et rett tidspunkt for meg å gå videre. Corporate Communication har en kultur og et miljø som gjorde at dette ble et naturlig valg for meg, sier Ottesen. 

- Ekstra stort kryss i taket
- Det er alltid gøy å ansette nye folk, men dette er et ekstra stort kryss i taket. Jan er definitivt en tungvekter i kommunikasjonsbransjen og vil styrke oss innen samfunnskommunikasjon og myndighetskontakt spesielt, men også gjennom erfaring fra de fleste av våre fagdisipliner, sier Are Slettan, managing partner i Corporate Communications. 

Corporate Communications bistår kunder med kommunikasjons- og medierådgivning, finansiell kommunikasjon, krisehåndtering, i tillegg til samfunns- og myndighetskontakt.

- Vi skal være Norges sterkeste miljø innen virksomhetskommunikasjon. Vi hjelper kundene våre å håndtere komplekse problemstillinger i møte med politikere, organisasjoner, medier, finansmarkedet og andre aktører som stiller stadig høyere krav til virksomheters etterrettelighet og åpenhet. Ansettelsen av Jan er et viktig skritt for å befeste denne posisjonen, sier Slettan.