Samfunnsavdelingen i Gambit H+K fortsetter å vokse og PR-byrået henter nå Julie Berg Melfald fra Aftenpostens utenriksredaksjon. Melfald begynner som prosjektleder med særlig ansvar for Washingtonseminaret.

- Jeg har hatt et sterkt ønske om å jobbe i et selskap som kombinerer en internasjonal tilstedeværelse med svært god politisk forståelse. Jeg er superhappy for å få bidra inn i et sted som Gambit H+K, sier Melfald.

- Hvordan blir overgangen fra journalistikken til PR?

- Jeg tenker at det blir veldig spennende, men at det krever en bevisst rolleforståelse. Fra journalistrollen har jeg med meg samfunnsforståelse og kjennskap til medias behov. Nå blir min funksjon litt annerledes, men det handler fremdeles om å formidle det relevante, sier Melfald.

- Et viktig tilskudd
Melfald har også hatt et engasjement som politisk rådgiver ved Den norske ambassaden i Bangkok, i tillegg til erfaringen som journalist i Aftenposten. Hun har en master i politikk og kommunikasjon ved London School of Economics and Political Science (LSE).

- Julie har en strålende penn og et godt driv. Hun vil være et viktig tilskudd til teamet. Vi gleder oss til å jobbe med henne, sier Peter Gitmark, leder for samfunnsavdelingen.

Les også Gitmarks kommentar: - Alt er større i USA – også konspirasjonsteoriene

- Nye talenter
I fjor høst gikk også Tønnes Thompson, Malene Celius Grieg og Snorre Erichsen Skjevrak til Gambit H+K. Deres erfaring og kompetanse fra henholdsvis Mørland & Johnsen, Flyktninghjelpen og Geelmuyden Kiese har bidratt til å styrke byråets tjenester sier Gitmark.

- Vi er veldig stolte av våre dyktige kollegaer og synes det er gøy å se at kompetansen til teamet tiltrekker nye talenter, sier Gitmark.

Les også: Gambit henter rådgivere fra Geelmuyden Kiese og Flyktninghjelpen