Footprint, som var det første norske byrået som spesialiserte seg på å hjelpe næringsliv og offentlige myndigheter gjennom «det grønne skiftet», melder om gode nyheter for byrået midt i koronakrisen. I tillegg til å øke omsetningen fra 2019, har byrået også hentet i Birger Baug, som inntil nylig var partner og strategisk rådgiver i HyperRedink. 

- I likhet med mange andre, trodde også vi at vi stirret inn i et sort hull da vi var i mars. At det har gått så bra, er vi selvfølgelig overlykkelige for. Det viser både dyktige og fleksible medarbeidere og et marked som ikke lar korona bremse sitt grønne skifte. Norsk næringsliv har nå for alvor har skrudd opp farten i omstillingen, derfor er presis og treffende klimakommunikasjon er viktigere enn noensinne, sier byråleder Beate Nossum.

Videre forteller Nossum at hun er svært fornøyd med nyansettelsen. 

- Vi kjenner Birger godt gjennom tidligere samarbeid og det er svært få i Norge som har tilsvarende erfaring med alt fra nyskapende klimakommunikasjon og innholdsmarkedsføring til strategisk posisjonering. Å få ham på laget utfyller den kompetansen vi andre har og gjør oss godt skodd for videre vekst, sier Nossum.

Baug har vært ansatt i HyperRedink siden 2008, og har vært med på reisen fra da de var et lite publikasjonsbyrå med seks-sju personer, til det brede reklamebyrået det er i dag. Han har jobbet med strategisk kommunikasjon, kampanjer og innholdsmarkedsføring gjennom lange kundeforhold med blant annet Klimaetaten i Oslo, Forsvaret, DNB og Miljødirektoratet.

Han sier at han likevel ikke var i tvil da han fikk tilbudet om en stilling i Footprints. 

- Jeg har tidligere jobbet prosjektbasert med både Beate og flere andre footprintere. Miksen av tung klimakunnskap og høy kommunikasjonskompetanse har definitivt gitt mersmak. Footprint er etter min mening det kommunikasjonsbyrået i Norge som er desidert best skodd for å guide selskaper på en lønnsom måte gjennom klimareguleringer, taksonomi og nye forretningsmuligheter, sier Baug.

- Og for meg personlig er det selvfølgelig vanskelig å finne noe mer meningsfylt enn å jobbe fulltid med den aller viktigste utfordringen verden står overfor, legger han til.