PR-operatørene har fått på plass to nye rådgivere i juniorstillinger i byrået. Sara Stefansdottir og Viktoria Marie Bystøl Baug sier i en pressemelding at de føler seg heldige som har kommet inn i arbeidsmarkedet i en utfordrende tid i samfunnet.

- Jeg synes det er rart å komme inn i PR-bransjen når ting ikke er helt som før. Selv om mye av kommunikasjonen i vår bransje foregår over nett og telefon til vanlig, ser jeg frem til å kunne møte kundene våre ansikt til ansikt etter hvert også, sier Baug.

Begge har nå vært gjennom sin første uke på den nye arbeidsplassen, og Stefansdottir forteller at hun både er spent og begeistret for den nye jobben sin.

- Den første dagen ble vi møtt med blomster på pulten og veldig imøtekommende kollegaer, så det var ikke vanskelig å føle seg velkommen. Første uken har for det meste bestått av nye inntrykk og innføring i hvilke spennende kunder jeg skal jobbe med fremover, sier Stefansdottir.

Byråleder Petter Thorendahl har stor tro på at de nye rådgiverne vil bidra positivt på kundeteamene, samt være viktige bidragsytere sosialt når det blir anledning til det igjen.

- Sara og Viktoria utmerket seg tidlig som aktuelle kandidater under den digitale rekrutteringsdagen i fjor og det føles veldig bra å endelig ha de på plass. Vi hadde store forventinger til de begge og det har de levert på. Det er imponerende hvordan de har taklet den nye arbeidshverdagen hos oss og alle oppgavene de har fått tildelt, sier han.