Ren Røros Frontal, Ren Røros-konsernets kommunikasjonsselskap, ansetter Hege Biermann som daglig leder. Hun kommer fra stillingen som daglig leder av innholdsbyrået Buckethaus, hvor hun også er grunnlegger og eier. Biermann tiltrer stillingen 1. mars.

Ren Røros Frontal har en sterk posisjon i Røros-regionen, og har vært sentral i utviklingen av merkevaren Røros. Nå ønsker konsernet å ekspandere i Trondheim og Trøndelag. Biermann forteller at hun ikke hadde annet valg enn å satse da muligheten dukket opp.

- Jeg blir nå leder av en ny og svært dyktig gjeng som har levert strålende på Røros. Nå skal vi utvikle selskapet også i et større marked, noe jeg ser svært positivt på, legger hun til.

- Liker å ta ansvar
Biermann legger vekt på at Ren Røros som konsern er nytenkende og fremtidsrettet.

- Det er spennende å være en del av et miljø som vil bidra til at verden blir litt grønnere. Jeg liker mennesker, jeg liker å ta ansvar og drive frem vekst som gir resultater, sier hun.

Tidligere har Biermann vært engasjert en rekke steder, blant annet filmfestivalen Kosmorama og rekrutteringsbyrået Avantas. Hun er utdannet innen ledelse, forretningsutvikling, markedsføring, kunst og design.

- Et strategisk hode
Konsernet Ren Røros produserer og distribuerer fornybar energi, og har kontor på Røros og i Trondheim.

Administrerende direktør i Ren Røros, Arnt Sollie, er fornøyd med Biermann som leder av kommunikasjonsselskapet. Han mener de får en leder med solid utdanning og bred erfaring.

- Hun har et strategisk hode, har vist at hun kan levere og har lidenskap for kommuinikasjon, merkevarebygging og forretningsutvikling, sier han.

- Hun har også et stort nettverk i Trondheim, noe som er viktig når vi skal ekspandere inn i et nytt marked, legger han til.

I tillegg til den nye daglige lederen har kommunikasjonsselskapet ansatt tre nye de siste månedene. I løpet av første kvartal vil Ren Røros Frontal ha 14 ansatte.