Kristin Seljelid Weber går fra stillingen som Head of Creative i Isobar til å bli kommunikasjonsrådgiver i Media Bergen-eide Apriil. I Isobar har hun vært kundeansvarlig og prosjektleder for blant annet Norwegian og Norgesgruppen, og hun hadde også personalansvar for byråets kreative avdeling. Før det var hun daglig leder og PR-rådgiver i Presskontakterna.

- Jeg gleder meg veldig til å dykke ordentlig ned i PR-feltet igjen. Apriil har et veldig godt lag, spennende kunder, og store ambisjoner for fremtiden som jeg ser frem til å være en del av, sier Seljelid Weber.

Apriil består av flere byråer innen PR, reklame, design og event, og holder til i Oslo, Bergen og Stavanger. Kristin Seljelid Weber blir tilknyttet Apriil PR, som omfatter byråene som tidligere het Nor PR og Navigator Kommunikasjon.

- Vi er veldig fornøyde med å få Kristin med på laget. Hennes varierte og spennende bakgrunn gjør henne godt egnet til en sentral rolle hos oss. Vi vokser på tross av pandemien, og Kristins erfaring med kundeansvar for noen av Norges største merkevarer vil komme Apriil til god nytte, sier daglig leder Fredrik Hannestad.