Maria Nakken er ansatt som seniorrådgiver i Apeland, der hun skal arbeide med strategisk historiefortelling og mediekontakt. Hun kommer fra stillingen som seniorrådgiver og juniorpartner i Geelmuyden Kiese (GK). Dermed forsvinner nok en seniorrådgiver fra PR-byrået og kommunikasjonshuset GK.

Nakken har jobbet i Geelmuyden Kiese i de tre år siste årene. Før det var hun 13 år i NRK, blant annet som nyhetsanker og vaktsjef med ansvar for radio, TV, nett og sosiale medier i NRK Østlandssendingen.

- Apeland styrker kundenes omdømme og merkevarer gjennom strategisk historiefortelling i alle kanaler. Vi løfter kundene våre frem i media hver dag, i tillegg til at vi gjør dem synlige i alle former for egne, sosiale og betalte kanaler. Maria er god til å forme budskap og behersker hele kanalspekteret, så hun passer godt hos oss, sier administrerende direktør Ole Christian Apeland i Apeland i en melding.

I Apeland blir Nakken kundeansvarlig i Apeland, og skal arbeide med strategisk kommunikasjon, samt budskapsutvikling, mediekontakt, medie- og krisetrening, presentasjonstrening og podcast.

- Jeg har fulgt med på Apeland over tid, og ser at de er gode til å tenke helhet og skape effekt for kundene. Jeg opplever Apeland som et solid selskap, med høy strategisk og analytisk kompetanse, gode verdier, bra folk og en spennende kundeportefølje. Apeland er ikke blant de største, men jobber likevel bredt med kommunikasjonstjenester, i tette kreative team. Det trigget meg, sier Maria Nakken.